با حضور 265 دانشجو صورت گرفت؛ پایان برگزاری امتحان جامع در 33 رشته دکتری دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر چاپ

امتحان جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی با حضور کمیته ارزیابی و ناظران و 265 داوطلب در دانشکده تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر برگزار شد.

به گزارش روابطعمومی واحدقائم شهر، رئیس مرکز تحصیلات تکمیلی واحد قائم‌شهر از پایان رقابت آزمون‌های جامع کتبی و شفاهی دانشجویان دکتری تخصصی در این واحد خبر داد و گفت: «آزمون جامع کتبی و شفاهی همزمان با همه دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور 265 نفر از دانشجویان مقطع دکتری در 33 رشته – گرایش به تفکیک با حضور کمیته ارزیابی و ناظرین در مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر برگزار شد.

سید جواد سید علیزاده گنجی ادامه داد: «این آزمون از سوی استادان و اعضای هیات علمی گروه‌های مختلف آموزشی واحد که هر کدام از آنها دارای رزومه آموزشی- پژوهشی بالایی برخوردار هستند برگزار شد.

altalt