جانباز 70 درصد: توکل به خداوند مایه آرامش و صبوری جانبازان است چاپ

دانشجوی جانباز 70 درصد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر گفت: آنچه که مایه صبوری و آرامش جانبازان می‌شود چنگ زدن به ریسمان الهی و توکل به خداوند است.

به گزارش روابط عمومی واحدقائم شهر؛ رئیس و اعضای هیأت رئیسه واحد قائم شهر به منظور گرامیداشت رشادت‌های جانبازان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس با دانشجوی جانباز 70 درصد این واحد دیدار کردند.

این جانباز 70 درصد در راستای نقش بی‌بدیل معلم و استاد بر دانش آموز و دانشجو اظهار کرد: «در مقطع سوم ابتدائی افتخار داشتم از یک خانم معلم مومنه و با ایمانی برخوردار باشم که وی با دادن کتابی به من و مطالعه آن موجب شد تا من مسیر زندگیم را پیدا کنم.»

حسن اکبری با بیان اینکه همسران جانبازان، ایثارگران واقعی هستند از وفاداری و محبت ستودنی همسرش قدردانی کرد و گفت: «خداوند توفیق ازدواج با همسری انقلابی و مومن را برایم فراهم کرد که وی خود از فرزندان شهدا و همسر شهید دوران دفاع مقدس است.»

اکبری با تشکر از حمایت بنیاد جانبازان و ایثارگران و رئیس و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر از مسئولان شهری و استانی گلایه کرد و افزود: «آنها هرگز به ملاقات ما نمی آیند.»

وی خطاب به مسئولان گفت: «مسئولان بدانند که دیدار و مصاحبت با جانبازان و خانواده شهدا موجب تقویت روحیه انقلابی مسئولان خواهد شد که پاداش اخروی را به دنبال خواهد داشت.»

عبدالهادی رضائی مدیر فرهنگی اجتماعی واحد قائم‌شهر گفت: در راستای حماسه سوم خرداد فتح خرمشهر یکی از برنامه‌های مصوب شورای فرهنگی دیدار با جانبازان و ایثارگران دانشجوی دفاع مقدس است.»