در واحد قائم شهر؛ یادواره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برگزار می‌شود چاپ

نخستین یادواره شهدای خوشنام تدفین شده در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مازندران و ده شهید دانشجوی واحد قائم‌شهر به همت معاونت دانشجویی –فرهنگی و بسیج دانشجویی واحد قائم شهر در تالار شهدای دانشکده علوم انسانی این واحد برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی واحدقائم شهر، علی قائمی مسئول بسیج دانشجویی واحد قائم شهر گفت: به مناسبت سالگرد شهدای عزیز خان طومان، اردیبهشت مقاومت و شهدای مدافع حرم، نخستین یادواره شهدای خوشنام تدفین شده در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مازندران و ده شهید دانشجوی واحد قائم شهر برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری این یادواره را تجلیل از مقام شامخ شهدای گرانقدر و تجدید پیمان با ولی امر مسلمین جهان امام امت حضرت آیت الله خامنه ای و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد.

قائمی یادآور شد: حضور این شهدا در دانشگاه روح تازه ای به فضای آموزشی دمیده است و ابراز امیدواری کرد به واسطه لطف این شهیدان بتوانیم وظیفه خود را بهتر و در راستای توسعه و پیشرفت کشور که هدف اصلی این شهیدان نیز بوده است گام برداریم.

فرمانده حوزه بسیج دانشجویی واحد قائم شهر گفت: این مراسم شامگاه چهارشنبه 19 اردیبهشت بعد از نماز مغرب و عشا با سخنرانی سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و رئیس روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با نوای کربلایی مجتبی رمضانی در تالار شهدای دانشکده علوم انسانی واحد قائم شهر برگزار می شود.