ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی از شنبه 11 شهریور زمان و محل ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد** چاپ

ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی از شنبه 11 شهریور آغاز خواهد شد

آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد 6 اسفند در سراسر کشور برگزار شد و اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی 5 شهریور بر روی سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد قرار گرفت.

▪️طبق اعلام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری از شنبه 11 شهریور آغاز خواهد شد.

▪️پذیرفته‌شدگان همه رشته‌ها باید شخصا در روزهای شنبه 11 و یکشنبه 12 شهریور به واحدهای مربوطه که آدرس و تلفن آنها در سامانه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به نشانی www.sanjesh.iau.ic.ir درج شده است، مراجعه کنند.

▪️همچنین لازم است پذیرفته‌شدگان برای اطلاع از چگونگی ثبت‌نام از ورودی‌های جدید به سایت اینترنتی واحدهای دانشگاهی مراجعه کنند

زمان و محل ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد واحد قائم شهر

پذیرفته‌شدگان نهایی همه رشته‌ها لازم است شخصاً در یکی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه 14 و 15 شهریور ماه 96 با در دست داشتن مدارک لازم برای ثبت‌نام به واحد قائمشهر مراجعه نمایند

شماره تماس011/4255089---42241913.

مدارک لازم برای ثبت‌نام در دوره دکتری وکارشناسی‌‌ارشد ناپیوسته :

اصل مدرک کارشناسی ارشدو کارشناسی (لیسانس) صادره از دانشگاه آزاد اسلامی یا سایر دانشگاه‌های معتبر داخل و خارج کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد به انضمام ریز نمرات دوره کارشناسی ارشدو کارشناسی با قید معدل.

پذیرفته‌شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی ارشدو کارشناسی (لیسانس) خود نیستند باید اصل گواهی تأیید شده دال بر فراغت از تحصیل را که توسط دانشگاه محل تحصیل با قید معدل صادر شده باشد، به همراه ریز نمرات تأیید شده ارائه نمایند.

فارغ‌التحصیلان مشمول دوره کارشناسی ارشدو کارشناسی که با ارائه گواهی تأیید شده از محل تحصیل دوره مذکور ثبت‌نام می‌‌کنند، علاوه بر گواهی و ریز نمرات مذکور باید تصویر برگ لغو معافیت تحصیلی دوره کارشناسی ارشدو کارشناسی را ارائه دهند. همچنین چنانچه دوره مذکور را در مدتی بیش از شش سال از بدو ورود به اتمام رسانده‌اند باید تصویر مجوز افزایش سنوات بدون ذکر غیبت را برای مدتی که مازاد بر شش سال تحصیل کرده‌اند ارائه دهند.

اصل شناسنامه و دو برگ فتوکپی خوانا از تمام صفحات (اصل شناسنامه برای تطبیق می‌باشد).

اصل و یک برگ فتوکپی کارت ملی. (ارائه اصل کارت جهت برابر با اصل بودن تصویر کارت می‌باشد).

شش قطعه عکس 4×3 تمام رخ (از یک نگاتیو) که اخیرا تهیه شده باشد (برای برادران مشمول 12 قطعه).

مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران را مشخص نماید. افرادی که از نظر مقررات وظیفه عمومی حائز شرایط ثبت‌نام نیستند (از جمله دارای دفترچه اعزام به خدمت با غیبت می‌باشند و یا با غیبت به خدمت اعزام شده‌اند یا در برگ اعزام آنان دانشجوی اخراجی یا انصرافی یا ترک تحصیل ذکر شده است) مجاز به ثبت‌نام نمی‌باشند.

تکمیل و ارائه سایر فرم‌های ثبت‌نام که توسط واحد دانشگاهی در اختیار پذیرفته‌شدگان قرار داده می‌شود.