سالن ورزشی چندمنظوره دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر به نام شهدای مدافع حرم مزین شد چاپ

سالن ورزشی چندمنظوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر به پیشنهاد سرپرست این واحد و موافقت شورای تخصصی فرهنگی به نام شهدای مدافع حرم مزین شد.

به گزارش روابط عمومی واحدقائم شهر، سرپرست واحد قائم‌شهر در جمع اعضای شورای فرهنگی این دانشگاه با تبریک هفته دولت یاد شهیدان رجایی و باهنر را گرامی داشت و اهتمام بیشتر نسبت به موضوعات فرهنگی را خواستار شد.

سیدحسین ابراهیمیان با تأکید بر فعالیت‌های قائم به موضوعات قرآن و عترت، نماز و نیایش، حجاب و عفاف، توسعه طرح‌ها و برنامه‌های نو در این حوزه را ضروری دانست.

سرپرست واحد قائم‌شهر فعالیت گسترده‌تر تشکل‌های دانشجویی، توسعه کارکردهای فرهنگی هنری در حوزه فعالیت‌های کانون‌ها، هیات‌های مذهبی و کارگروه‌های استادان و دانشجویان را از اهم مأموریت‌های آینده در سال تحصیلی عنوان کرد.

در ادامه با بازآفرینی و توسعه کانون‌های دانشجویی، استقبال از دانشجویان جدید و برپایی گردهمایی ویژه با حضور آنان، برگزاری نمایشگاه‌های کتاب و محصولات فرهنگی در مناسبت‌های مهم، تشکیل ستاد برگزاری مراسم سالگرد تدفین شهدای گمنام، بازسازی و توسعه یادمان شهدای گمنام، برگزاری نمایشگاه بزرگ دفاع مقدس، برگزاری هجدهمین عصر شعر عاشورا، تشکیل ستاد برگزاری پیاده روی اربعین حسینی موافقت شد و به تصویب اعضای شورا رسید